martes, 9 de diciembre de 2008

Prompte escala i corda a Orba

La V LLIGA CADET CAIXA POPULAR 2008-2009, d´escala i corda, comptarà amb la participació de 10 equips, 30 jugadors de 18 poblacions diferents (Sella, Petrer, Benifallim, Pedreguer, la Pobla del Duc, Murla, Xaló, Benisa, Benidorm, Foios, Barxeta, Genovés, Borriol, València, Xilxes, Alcàsser, Casinos, Benavites).

Les partides es jugaràn en els centres de perfeccionament d´Orba, Xilxes, Politècnic, i la fase final es jugarà al trinquet de Pelayo (semifinals i finals), el trinquet que més partides dona a la gent jove i que esta al seu costat. El sistema de competició, serà de dos grups de cinc equips que jugaràn tots contra tots, a una volta, pasant els dos primers equips de cada grup a les semifinals.

Enguany la novetat més important es la incorporació 2 equips més i molts jugadors de la provincia d´Alacant, ja que al tindrè un centre en Orba, Alacant, els jugadors tenen més accesible els entrenaments. Desde Castelló tambè s´incorporen els jugadors amb major nivell.

La presentació tindrà lloc al trinquet de la Universitat Politècnica el pròxim divendres 12 de desembre, a partir de les 18´00 h. Es presentaràn els 10 equips, i es jugaràn 5 partides, on intervindràn tots els jugadors de la lliga. La 1ª jornada de lliga s´iniciarà el divendres 19 de desembre al Trinquet de la UPV, amb dos partides del grup A, i les partides en el grup B, es jugaràn a partir del diumenge 21 de desembre.

Intervindràn jugadors com Pablo i Jorge de Borriol, Alfonso de Barxeta, Edu de Genovés, Javier de València, Isaac d´Alcàsser, Pau i Pablo de Sella, Gabriel de la Pobla del Duc, Carlos de Benisa, Rodrigo de Benidorm… El divendres es sabràn els equips, i com tots els anys Caixa Poupular estarà al costat dels més joves, sent el patrocinador principal de la Lliga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario