domingo, 2 de agosto de 2009

1er CAMPIONAT RASPALL PENYES D'ORBA


El primer campionat de Raspall de Penyes d'Orba a arribat al seu fi . El Divendres es disputaven les ultimes partides classificatòries per a la fase final del campionat . Les Penyes Tauriton , Angarrotats , El Perill i Acaramull es classificaven per a semifinals . El Dissabte al matí les semifinals enfrontaven a Angarrotats-Acaramull i El Perill -Tauriton . Pasaven a la gran final El Perill i Angarrotats .La Partida pel tercer lloc va ser per a Tauriton i la gran final que enfrontava a l'equip mes veterà del campionat format per Malia , Bartolo i Clemente contra el mes jove format per Jordi , Cesar , Josep , Arnau , Saoret i Cambiaso es decanta clarament a favor dels veterans ja que va estar decisiu el traurer de Malia que els xicons amb una mitjana de 14 anys no van poder restar . La conclusió que d'este campionat és tremendament positiva ja que en una setmana de festes on la gent canta , balla , no dorm , etc la gent ha respost durant tota la competició no havent d'ajornar cap partida . Gràcies a tots per participar i segur que les festes del 2010 tindran el II Campionat de Raspall de Penyes d'Orba .

QUADRE D'HONOR RASPALL DE PENYES D'ORBA 2009


CAMPIO : EL PERILL

SUBCAMPIO : ANGARROTATS

3er CLASIFICAT : TAURITON

4rt CLASIFICAT : ACARAMULL

5nt CLASIFICAT : LABANYALANCA

L'entrega de trofeus va ser en la Plaça Major on Paco Villar alcalde d'Orba i Pepet " El Conill " ex-pilotari d'Orba van fer l'entrega . Els organitzadors Marcos i Saoro van donar per conclòs el campionat

1 comentario:

  1. xe!! de categoria Saoro, de segur que fem el 2º torneig l´any que ve, i millorant-lo encara més en lo que podrem. Ànim al club de pilota!!! i a tots els que el formen perquè es un joc molt divertit i molt bonic i no s´ha de deixar de practicar mai.

    ResponderEliminar