miércoles, 12 de agosto de 2009

KIKO " UN XICON DE SANET "


Hèrcules .C,F
El club lliga a Kiko i li fa un contracte professional
Una altra operació de substància es va cuinar ahir en el Rico Pérez. I és que davant de la imminent marxa de Raúl, l'Hèrcules farà hui oficial el nou contracte que firmarà Kiko. El de Sanet es comprometrà per a les pròximes cinc temporades i tindrà una clàusula de 10 milions.
Mentres Raúl Ruiz fa les maletes per a anar-se al Real Madrid, la comissió esportiva ja té tancada una altra operació de substància. En este cas, l'Hèrcules s'ha posat el mono de treball per a blindar a altres de les seues perles: Kiko Femenía. I és que el de Sanet firmarà hui el seu primer contracte com a professional, darrere de quallar una gran pretemporada i convéncer Esteban Vigo.
Els representants de Kiko viatjaran este matí al Rico Pérez per a firmar un contracte que ahir ja va rebre el vistiplau per part de tots els implicats. D'esta manera, l'alacantí es comprometrà amb l'Hèrcules per a les pròximes cinc temporades i tindrà una clàusula de rescissió que rondarà els 10 milions d'euros. El club blanquiblau ha volgut que el seu cantera es sentira valorat i puga continuar progressant com a jugador en el Rico Pérez. De fet, en el contracte s'inclourà un clàusula per la qual Kiko augmentarà els seus emoluments conforme vaja aconseguint objectius. Un ascens, jugar determinats partits com titular o ser convocat per la Selecció, entre altres coses, li permetran a Kiko tindre un premi extra.
A pesar que la comissió esportiva ja portava uns quants mesos intentant tancar esta operació, l'acord final es va aconseguir ahir. No obstant això, Esteban Vigo també ha posat molt de la seua part perquè Kiko continue vestint l'elàstica de l'Hercules les pròximes cinc temporades. El tècnic, darrere de seguir molt de prop les seues evolucions, compta amb el cantera per a la banda dreta. En principi, el jugador alacantí pugnarà per un lloc amb Rufete, encara que la seua polivalència li pot permetre jugar algun partit com a lateral dret. Al final, la comissió esportiva ha aconseguit en a penes 48 hores lligar a una de les seues jóvens promeses, com Kiko, i donar llum verd a un traspàs que pot deixar en les arques de l'entitat molts diners, com el de Raúl.

Recorde que Sanet és un poble de 500 habitants , per la qual cosa jo crec que açò ha de ser un motiu d'alegria per a tots els que ens agrada l'esport . Tindre en La Rectoria un jugador amb opcions de jugar algun dia en 1a divisió és per a alegrar-se tots . Felicitats Kiko i que tingues molta sort . A veure si puja l'Hèrcules . MACHO HERCULES

No hay comentarios:

Publicar un comentario