martes, 15 de septiembre de 2009

PUBLICAT A LA WEB DE LA FPV

ELS CLUBS I LES ESCOLES DISFRUTEN DEL DÍA DE LA PILOTA 2009

Desprès dels actes del XVIII Día de la Pilota arriba el moment de les valoracions i de les critiques constructives per continuar millorant el nostre esport i especialment que siga cada día més conegut. Tots els polítics, convidats, aficionats, presents en la Plaça de l´Ajuntament felicitaren a la Federació de Pilota pel gran esforç i l´éxit de l´event, a més a més d´animar a l´entitat per seguir aquesta linea.

La Federació de Pilota treballa al costat dels Clubs, Escoles,... per creixer i promocionar la pilota valenciana día a día, per això en el Día de la Pilota es va preparar un ampli programa per que tots foren protagonistes i disfrutaren de la pilota. Molts foren els Clubs, escoles, persones anònimes, jugadors de pilota, patrocinadors, Ajuntaments, Administracions que vullgueren estar al costat de la FPV en el Día de la Pilota i el 25 Aniversari, casi 400 convidats, que reforcen la llabor de l´entitat oficial que aglutina i regula la pilota valenciana.

Entre tots un exemple d´aquestes entitats, pot ser la població d´Orba, una població de la Marina Alta que segurament es desconeguda per molts, pero que representa el cami a seguir per tots. La FPV va guardonar a l´Ajuntament i l´escola local, per la seua gran llavor, no sols per conquistar campionats, sino pel gran treball desde la base. Una escola ampla i amb grups per nivells, un coordinador i entrenador com Vicent Molines, que esta sempre programant i coordinat amb el Club local, CEMA, FPV i l´Ajuntament per organitzar activitats de promoció. Junt a un Ajuntament, representat per Paco Villar i Juan Vicente Sendra, Alcalde i Regidor d´Esports respectivament, que col.loquen els mitjòs perque aquest treball puga ser una realitat; nou trinquet, escola municipal, ajudes al Club local, conveni amb la FPV per tindre l´escola de tecnificació. El diumenge varen ser la referencia, ja que dos autobusos plens de jovens jugadors i jugadores, exjugadors i aficionats/des que disfrutaren de l´ampli programa d´activitats. Pero per damunt de tot l´éxtit d´aquesta població radica en la qualitat humana de les persones. Són un exemple que es repetix en altres localitats; Tibi, Benidorm, Sella, Alcàntera del Xúquer, Genovés, Massamagrell, Borriol, Xilxes...

No hay comentarios:

Publicar un comentario