lunes, 4 de enero de 2010

ADEU AL PROGRAMA TRINQUET

El programa Trinquet desapareix. Després d'una dècada en funcionament i que molta gent estiguem lluitant per a mantindre ben viva la tradició de l'esport més valencià, La pilota valenciana perd el nexe d'unió entre tots els amants de la pilota.

Són deu anys que hui no servixen de res perquè se'l ventilen tot . No recorde un programa de Televisió Valenciana (TVV), ja siga de Canal 9 o de Punt 2 on s'emetia, que haja durat tant .

Sense Trinquet es va a deixar de costat un món xicotet per a ells i enorme per a nosaltres tal vegada per això desapareix , però tremendament ple de vida i apassionant, on un esport de segles continua mobilitzant molta gent i entusiasmant jóvens i majors.

Ara segurament en compte del programa Trinquet posaran un programa BASURA on Belem Esteban o Jesus Mariñas faran les delícies del public o tal vegada retransmeten els partits de futbol de la champion ( Madrid , Barça etc ) que ahí hi ha mes que on birlar .

Demanaria que tots els aficcionats a este esport alceu la veu encara que no servixca per a res i se'ns senta . No m'imagine a la televisió Vasca ( ETB ) deixar de retransmetre les partides d'allí . Segurament a ells si se'ls escoltaria .

Que vergonya senyor que vergonya , farem La Copa Amèrica i La Formula 1 en una televisió Autonòmica i no farem La Pilota Valenciana .

3 comentarios:

  1. Basta ya de decir adiós a nuestra identidad deportiva... Basta ya de ningunearnos...Basta ya fracasarnos... Basta ya de aprisionarnos en la desesperanza... Basta ya de arruinarnos... Basta ya de tomarnos por rehenes del enriquecimiento personal y egoista... Basta ya de cerrarnos las puertas y las oportunidades... Basta ya...

    ResponderEliminar
  2. Ignasi Sellés. Beniarrés4/1/10, 16:19

    Quina vergonya!!!!!!!!!
    A la mèrda canal 9 i totes les institucions que envisquen de mèrda el mòn de la pilota.
    Ni rural caixes ni hòsties, el que hem de fer es fer la pilota un joc de carrer que tinga cabuda molta més gent, i fer tornegos a nivell local i comarcal,i per supost moltes més coses...

    VISCA LA PILOTA!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Entre F-1 i Copes d'Amèrica no restava temps per parlar més del València i d'algún espai havien de traurer temps. D'on millor que de la pilota que és un esport valencià? Si és qie quan de València es tracta se'ls ompli la boca.... de merda.

    ResponderEliminar