lunes, 18 de enero de 2010

LLIGA CAIXA POPULAR D'ESCALA I CORDA


La jornada de quarts de final celebrada en el Trinquet d'Alcàsser classifica als quatre millors equips de la 1a fase per a les semifinals de la competició. Els equips favorits, Massamagrell, Beniparrell, Quartell i Orba s'han classificat per a les semifinals.
Els resultats de quarts de final.

BENIPARRELL (Marc de Monserrat, Samuel de Beniparrell, Carlos de Chilches) – 60 PEDREGUER - (Albert de Beniparrell, Joan Noguera de Pedreguer, José de Xilches)30
La formació de Beniparrell es va imposar amb comoditat a la formació d'Alacant, que encara que ha millorat el seu rendiment, no va poder posar en problemes als jugadors de l´Horta Sud. El trio de Beniparrell és un clar favorit a conquistar la lliga Caixa Popular.

MASSAMAGRELL (Sergio de Massamagrell, Adrián de Murla, Julián de Torrent) – 60
XILCHES - (Héctor de Borriol, Marcelo de Casinos, Joan de Benavites) - 20
La formació de Massamagrell es va imposar amb rotunditat a la formació de Chilches, ja que Héctor de Borriol no va tindre un bon dia i va contagiar els seus companys. La formació de Massamagrell va estar molt ben dirigida per Sergio, la resta de l'equip.

QUARTELL (Jesús de Quartell, Héctor de Benavites, Vicent Benavites) 35
ORBA (Marc de Quartell, Javi de Godelleta, Jordi d'Orba) 60
La formació d'Orba va donar la sorpresa i guanya a la formació dels Valls. Marc de Quartell va estar superior en esta eliminatòria i supera en tot moment el joc de Jesús de Quartell, que no va estar fi en el “dau”. Els de Quartell es van classificar a última hora, ja que el millor perdedor passava a les semifinals. En la primera fase va véncer la formació de Quartell, però en els quarts ha vençut la formació d'Orba que s'ha convertit en la revelació de la jornada de quarts de final.
El sorteig de les semifinals ha oferit les següents eliminatòries .

Partides que es jugaran el Diumentge 24 de gener, a partir de les 17´00 hores

Trinquet d'Alcàsser.
17´00 hores. QUARTELL – MASSAMAGRELL.
18´00 hores. BENIPARRELL - ORBA

No hay comentarios:

Publicar un comentario