jueves, 18 de febrero de 2010

"RAPIT D'ORBA" EL NOSTRE EQUIP


A mitjans dels anys 70 es forma a Orba l'equip de Futbol mes conegut com El Rapit d'Orba . Eren 16 o 17 amics que es van ajuntar per a fer un equip i no tenien ni camp de futbol . Amb l'esforç de tots on hui en dia es troba La Xopada van construir un camp i allí van començar a jugar . Mes tart es construiria el Camp de La Marxal on estos jugadors demostrarien que eren un Súper equip . Segurament molts dels jóvens de hui en dia no coneguen a quasi cap jugador pel que jo preguntaria ..

ALGÚ EM PODRIA DIR EL NOM D'ESTOS JUGADORS ?? .

4 comentarios:

  1. no ho se pero es molt bona la foto, aixo s´ha de publicar per a trobar qi son!!!
    panader

    ResponderEliminar
  2. mare que jovens que sou .. eixos viuen tots a Orba . si els mireu be segur que coneixeu a mes de un ..

    ResponderEliminar
  3. enric Oltra19/2/10, 16:20

    No res i avant ha plogut molt, la foto es molt petita, pero es pot reconoeixer a Roberto, Saoro, en una punta esta Franco, Michel, l'mexiano i crec que Villar.

    ResponderEliminar
  4. porter luiis al mejicano. drets de esquerre a dreta el mitic franket,manolo el mejicano, celestino, jaume el mejicano, els germans villar i angel l'america. agachats de esquerre a dreta el primer no se ki es, ximo la farmacia, el tercer tinc dubtes,roberto el de l'estanc,angel al pato (es una replica del fusteres de hui en dia)juan rafel,saoro el mestre. el que no reconec i te de estar segur es vicent del bar isabel(en el que en este equip era conegut amb el nom de flecha)ja ke jo e observat varies voltes esta foto en sa casa. pot ser el primer agachat per esquerre? trobe que roberto el sastre tambe estava. DIUEN LES VELLES LEYENDES QUE ESTE VA SER UN GRAN EQUIP.Jo este equip no le vist mai pero si recorde altres equips. per exemple un que formava en la porteria joui (la bodegueta) tomaca i roberto sastre centrals sabonera en una banda i tramusera en l'altra, tambe estaven enrriquito benidoleig etc.... per este entonces el equip juvenil era javi (el fill del sargento, jose el nano, el muro, francis etc... I havia un cadete terrorific juanfer porter, jordi naya,nando navarro,josele,jorge martinez (fill de bankero banesto),ripet de sanet,alberto berenger,ricardo benidoleig, etc... NINGU TE FOTOS DE ESTOS EQUIPS, MAGRADARIA MOLT VORELES. Un altre dia si voleu continuem en el infantil david navarro, ivan paya etcccc QUE MEMORIA TINC!!!!! PA LO QUE VULLC JEJEJEJEEJEJEJEJ. CUELLO

    ResponderEliminar