lunes, 5 de abril de 2010

“I CAMPIONAT DE ONE WALL INDIVIDUAL”



MASSAMAGRELL, BICORP I ORBA PUNTS DE PARTIDA

Les Modalitats Internacionals (One Wall, Joc Internacional i llargues internacional) poc a poc van sent modalitats més conegudes pel jovens de la nostra comunitat. Aquestes modalitats són en les que es competix a nivell internacional (Europeu i Mundial) i són el futur. Cada any que pasa els rivals mostren major domini i nivell en totes les modalitats, per lo que la Federació de Pilota Valenciana poc a poc va introduint en l´itinerari esportiu juntament amb la resta de modalitats autóctones (raspall, llargues, galotxa, frontó, escala i corda, perxa,..). Primer en les Escoles de Tecnificació amb entrenaments i concentracions, posteriorment en campionats de tecnificació, i a nivell de selecciones en categoríes inferiors (sub-18, sub-16 i sub-13) i en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Els próxims díes s´inicia un nou campionat, el primer campionat de One Wall Individual que es jugarà en categoríes masculi i femeni, i en dos nivells, cadet i promoció. Més de 130 jugadors i jugadores lluitaran per ser els millors en este campionat individual. La competició estará dirigida pels tècnics de la Federació de Pilota Valenciana: Pasqual Sanchis Moscardó, "Pigat II", Seleccionaor Absolut i Director Tècnic de la FPV, José Francisco Boscà,”Moro”, Subdirector Tècnic de la FPV, Jaume Martí Martí, Preparador Físic.

Aquest campionat esta enmarcat dins del Programa d´Internacionalització de la Pilota i Preparació dels pròxims compromisos Internacionals: l' Europeu de 2010 i el Mundial del 2011, que seran respectivament a València i Holanda. Aquestos joves possiblement estaran en els pròxims compromisos Europeus. En Bélgica ja va estar una representacio valenciana que va estar a un gran nivell, i en el pròxim campionat de joves les nostres seleccions volen estar en totes les categoríes.

En aquestos campionats es treballaran aspectes tècnics (col.locació de jugadors a la canxa de joc, colps més adequats per buscar els punts/quinzes, joc d´equip...). En les tres primeres jornades, els jugadors s´enfrontaran pel sistema de copa, al millor de tres sets, i en cada seu eixiran els millors de cada nivell. Apuestos disputaran la fase final el diumenge 11 d´abril a la localitat de Beniparrell. Programació;

1ª Fase “I Competició de One Wall Individual”:
Massamagrell. Dimarts 6/4/10.
Bicorp. Dimecres 7/4/10.
Orba Dijous 8/4/10.
Finals “I Competició de One Wall Individual”:
Beniparrell, Diumenge 11/4/10. Finals

En aquestes jornades participaran els alumnes de les escoles de Tecnificació de les 3provincies, centres de Vila-real, Xilxes, Politècnic, Llosa de Ranes, Bellreguard i Orba, en total seran més de 130 esportistes que procedeixen de Clubs i poblacions que els han format des de menuts.

1 comentario:

  1. Thanks for posting. I will report the results on the Dutch/Frisian One Wall Handball blog and website www.muurkaatsen.nl

    ResponderEliminar