sábado, 29 de mayo de 2010

MONTSERRAT I ORBA CAMPIONS DELS JECV D'ONE WALL


Orba i Montserrat han escrit esta vesprada els seus noms com els primers campions d'esta modalitat, el frontó internacional o One Wall. Les finals s'han disputat en la seu d'Europilota d'One Wall, Massamagrell, on les sis millors escoles d'esta edició han lluitat per conquistar este títol.

En categoria infantil, el campió ha sigut, Orba ( ARNAU I JOSEP ) subcampió, Massalfassar, tercer, Orba B ( SAXA I TOMAS ) i quart classificat, Almussafes. En categoria cadet, el campió ha sigut, Montserrat, subcampió, Murla, tercer, Orba ( VICENT I JONATHAN )i quart classificat, Massamagrell. Quique Sanicobaldo, Regidor d'Esports de Massamagrell ha lliurat els trofeus i medalles als finalistes.

Una vegada s'ha demostrat que estes modalitats cal entrenar-les ja que són molt diferents de les autòctones, i al final han guanyat els favorits o els equips amb jugadors que entrenen estes modalitats. Este cap de setmana, també comencen els XXVIII JECV, en la modalitat d'escala i corda, 90 equips que setmana a setmana competiran per arribar a la final autonòmica

No hay comentarios:

Publicar un comentario