miércoles, 21 de julio de 2010

FINAL 3a Palma ORBA - XABIA


Ahir a la vesprada en el carrer artificial de Benidorm es juga la final de 3a categoria de Palma entre els equips d'Orba i Xabia amb resultat final de 9 - 10 . Començaven els nostres amb 3 - 0 , 3 - 2 , 6 - 2 , 6 - 6 , 8 - 6 , 8 - 8 , 9 - 8 , 9 - 10 . La partida va estar molt disputada amb jocs molt disputats i va durar mes de 2 hres . Com en moltes partides va haver-hi 15 amb molta polèmica i això decante el resultat amb tota seguretat i amb açò no vull justificar la derrota però si que la gent sàpia com va transcórrer tot .
A això de les 20.00 hres arribàvem a Benidorm els 2 equips per a jugar la partida i allí només estava El carrer . Es tractava d'una final en què se suposa ha de tindre algo d'importància , però NO . Ni aigua , ni pilotes , ni jutge , ni res per l'estil . Traiem les nostres pilotes , l'aigua i de jutges 2 aficcionats de Xabia . Quan hi havia alguna jugada dubtosa sempre es decantá cap al mateix costat cosa totalment normal sent els jutges d'allí , però ells no tenen culpa de res ja que prou van fer en marxar la partida .Jo no sàvia exactament que féiem els 2 equips allí a Benidorm en un carrer que no definix el que és el joc a ratlles , no podíem haver jugat en algun altre lloc com durant tota la temporada??, si de totes les maneres allí no va acudir ningú per a veure la partida ni per a saber el resultat .
Esta és la segona vegada que escric esta crònica ja que la publicada anit l'he suprimit per no molestar a ningú , però entenc que açò ha de canviar .
Felicitar a l'equip per la seua gran campanya i per l'esforç realitzat , un equip en el qual m'agradaria destacar a Josep i Arnau que amb només 14 anys han donat molta gerra a pilotaris ja molt grans .
Ací vos deixe este enllaç on els nostres veïns de Castells també mostren el seu desacord .
http://valiratlla.blogspot.com/2010/07/fase-dascens-segon-divissio-de-palma.html

1 comentario:

  1. Hi ha que fer alguna cosa, jà està be de que ens prenguen el pel, tots els anys igual, hi ha que canviar jà.

    ResponderEliminar