sábado, 31 de julio de 2010

FINALS LLIGA JUVENIL DE RASPALL



Ahir es va donar per finalitzada la lliga Juvenil de Raspall en el Trinquet de Bicorp despres de 6 setmanes de competició .
A les 19.00 hres començava la primera partida pel tercer i quart lloc que enfrontava a les formacions d'Orba ( Borja de Laguar - Edu de Genovés - Nestor de Pego ) contra Bicorp ( Mario de Bicorp - Diego de Bicorp - Alvan de Gata ) amb resultat final de 15 - 25 per a Bicorp on Mario va imposar la seua pegada en un trinquet que domina molt bé i que presentava una gran entrada d'aficcionats que van poder gaudir d'una molt bona vesprada de Pilota .
La Final enfrontava a les formacions de Benidorm ( Jordi d'Orba - Gabriel de La Pobla del Duc - Adria de Murla ) contra UPV ( Ramon d'Alcantera - Joan de La Pobla Llarga - Arnau d'Orba ) . Esta va ser una autentica final amb resultat 20 - 25 per a UPV on els jugadors de els dos equips es van buidar per a aconseguir el titol que només es podia enportar un , però en veritat els dos equips ho van meréixer per com es va donar la partida que va començar amb iguals a 5 , 10-5 , 15-10 , 20-10 , 20-20, 20-25 a favor d'UPV que es va endur el titol .
M'agradaria destacar en estes finals la presència de 6 jugadors de la Marina Alta en una modalitat tan exigent com és el Raspall i han aconseguit fer un excel•lent paper .
( Borja de Laguar - Nestor de Pego - Alvan de Gata - Adria de Murla - Jordi d'Orba - Arnau d'Orba ) .
http://www.infoturia.com/index.php/CAMP-DE-TURIA/PILOTA-VALENCIANA/ramon-joan-y-arnau-campeones-de-la-liga-de-tecnificacion-juvenil-de-raspall-qtrofeo-fundacion-ruralcaixaq.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario