jueves, 15 de julio de 2010

JOSEP D'ORBA ES COL•LOCA ENTRE ELS MILLORS


ELS MILLORS JUGADORS ES DISPUTEN ELS INDIVIDUALS D'ESCALA I CORDA” TROFEU CAIXA POPULAR”

Alcásser disfrutarà de les fases finals del campionat mà a mà.

Després que es completaran les diferents partides de les primeres fases dels Individuals sub-16 i sub-23 d'escala i corda, “Trofeu Caixa Popular”, només queden 8 jugadors en cada una de les competicions, els millors jugadors de la present edició.

En el sub-16, es van jugar divendres passat les últimes partides de la primera fase on van passar tots els favorits als quarts de final; Sergio de Massamagrell, Marc de Montserrat, Sergio de Chilches, Luis de Godelleta, Josep d'Orba, Marc de Quartell i Jesús Bonache de Quartell, en total sis jugadors que juguen en la posició de resta i dos jugadors que juguen en la posició de mitger. La gran sorpresa d'esta ronda pot ser Luis de Godelleta i Josep d'Orba, ja que amb 14 anys acabats de complir han sigut capaços de derrotar jugadors dos anys majors que ells. El sorteig ha oferit els següents enfrontaments per a divendres que ve 16 de juliol, en el trinquet d'Alcásser;

- 17´00 hores. Sergio de Massamagrell – Marc de Montserrat

Una autèntica final entre dos dels jóvens que millor temporada han realitzat, han destacat en totes les modalitats però especialment en la Lliga cadet Caixa Popular on van arribar a la final, de moment a nivell de resultats la sort li ha afavorit més Marc que a Sergio, però divendres que ve pot canviar la sort. Segur que podem assistir a una de les millors partides del present campionat.

- 17´30 hores. Sergio de Chilches – Luis de Godelleta.

Duel de restes que destaquen per la seua fortíssima apegada, especialment de bot i braç, d'una banda Luis que ve de realitzar una gran temporada i d'altra banda Sergio, l'únic jugador de Castelló que ha arribat a esta ronda, però que és un jugador que pot arribar lluny si les lesions li respecten. No hi ha un favorit clar com en l'eliminatòria anterior, per la qual cosa pot ser fonamental el sorteig de camp.

- 18´00 hores. Adrià de Murla – Jesús Bonache de Quartell.

Duel de dos excel•lents jugadors que destaquen pel seu camaraderia quan juguen en equip, ara poden demostrar el seu gran nivell en el mà a mà, per als dos arribar a les semifinals seria un gran resultat. A priori, Jesús podria ser el favorit però Adrià és un jugador que juga de Mitger que és molt complet.

- 18´30 hores. Marc de Quartell – Josep d'Orba.

Un altre duel molt igualat que deuria guanyar el jugador dels Valls, encara que si es confia possiblement podria caure derrotat davant d'un jugador que s'adapta a qualsevol modalitat i que en l'última temporada ha treballat molt i ha millorat notablement el seu nivell, per la qual cosa és una altra partida on l'aficionat pot disfrutar del gran nivell de la nostra pedrera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario