lunes, 16 de agosto de 2010

I TORNEIG PILOTA PALMA ORBA 2010


L'IDEA VA VALDRE LA PENA .

Donant per finalitzat el 1er Torneig de Pilota a Palma Orba 2010 podríem dir que ha sigut un èxit . Durant tots els caps de setmana del mes de Juliol els equips participants en el torneig han gaudit de la practica del nostre esport jugant partides de molt de nivell i tornant a sentir-se Pilotaris molts dels jugadors que ja feia algun temps havien abandonat la practica de La Pilota . També han aconseguit tornar a enganxar als aficcionats que cada setmana acudien al carrer i cada setmana augmentava el public i n'eren mes i mes .
Gràcies a tots per la vostra participació i col•laboració . Segur que açò es tornarà a repetir el proper any i intentarem allargar un poc mes la competició i el numere d'equips .

L'equip guanyador del 1er Torneig de Palma Orba 2010 ha sigut el format per Fabian , Gil , Ivan Paia i Felipe que es van jugar el campionat en la ultima partida aconseguint la victòria per 10 - 4 contra l'equip que durant tota la competició es va mostrar intractable format per Javi , Muro , Josep i Xigali .El rest de l'equip guanyador Gil va demostrar que no ha perdut les seues facultats realitzant un gran campionat . A l'acabar esta partida vam fer un sopar on tots els participants junt amb els seus acompanyants van poder gaudir tots junts abans de l'entrega de trofeus , per a donar aixi l'inici a les festes d'agost .

No hay comentarios:

Publicar un comentario