jueves, 28 de octubre de 2010

FERRAN, SEBASTIÀ I VICENT PRESENTEN " JOC DE PILOTA "




Ferran de la Pobla Llarga, Sebastià de Murla i Vicent de Xaló van presentar ahir dimecres en “Club Diari Levante” una nova publicació de pilota valenciana, “Joc de Pilota”. Els tres autors són uns verdaders enamorats de la pilota, són mestres que dia a dia treballen en centres de diferents punts de la nostra geografia però que a més han jugat o juguen a pilota valenciana en alguna de les seues modalitats (llargues, raspall, frontó valencià,..), a més de ser tres persones molt vinculades a la promoció del nostre esport en tots els àmbits; escoles esportives municipals, coordinació de projectes (escoles d'estiu, campus de pilota valenciana, Projecte Educatiu “Pilota a l´Escola”), jornades formatives, cursos de monitors, cursos d'entrenadors, cursos de CEFIRE…

Esta magnífica obra didàctica que comprén des de l'origen del joc i la seua implantació en el món, modalitats del joc, materials, instal•lacions, colpetjos, tallers, activitats i unitats didàctiques per a ensenyar als xiquets jugant, perquè comencen primer a divertir-se. Una de les principals novetats d'esta publicació és la maquetació i la gran quantitat de gràfics i fotos perquè els docents i alumnes s'interessen i observen el fàcil i divertit que pot ser practicar el nostre esport i conéixer a poc a poc tota la riquesa, tradició i cultura del nostre esport.
A més a més d´un DVD interactiu.

“Edicions 96” a través de la col•laboració de “Escola Valenciana” han sigut els encarregats d'editar esta obra que forma part d'una col•lecció de carpetes; “La Col•lecció de Tallers de Cultura Popular” que són unes carpetes didàctiques que pretenen oferir als docents i al públic en general tota una sèrie de recursos per a facilitar el procés d'aprenentatge dels nostres costums i tradicions populars.

En la presentació van participar el periodista Alberto Soldado que va ser el presentador i moderador de la presentació i Diego Gómez, president d'Escola Valenciana. L'acte va comptar amb una gran presència de públic entre els que es trobaven; Ramón Sedeño, president de la Federació de Pilota Valenciana, José Maria Soriano, president de Caixa Popular, així com molts clubs, escoles, jugadors, a més de familiars i amics dels autors. Esta obra estarà pròximament a la venda en la Federació de Pilota Valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario