domingo, 10 de octubre de 2010

ORBA CF - SPORTING DE BENISSA

Hui s'ha disputat la 4a jornada del campionat de lliga on l'Orba C.F s'enfrontava al Sporting de Benissa un equip amb jugadors molt experimentats i fet per a ascendir de categoria . El partit començava a les 17.00 hres en el difícil camp de La Marxal en el que hi havia mes de 400 espectadors fet que feia molt de temps no es veia a Orba i que han gaudit i molt amb el joc de l'equip . En el minut 43 s'avançaven els nostres amb una jugada d'estratègia i se n'anaven al descans amb 1-0 a favor , gol psicològic de Vicent . La segona part començava amb algunes ocasions dels visitants però en el minut 75 es tornaven a avançar els nostres al servei d'un córner 2-0 gol de Gim .El treball realitzat durant la setmana en les jugades d'estratègia donava els seus fruits . Ja acabant el partit el Benissa marcava però era tart i els 3 punts es quedaven a Orba . Resultat final Orba 2- Benissa 1 . La pròxima jornada sera el Diumentge 17 a les 15.45 a Finestrat .