jueves, 30 de diciembre de 2010

FINALS VII LLIGA CADET " CAIXA POPULAR "



La VII Lliga Cadet Caixa Popular d'escala i corda arriba al seu fi .
Ahir en el trinquet de Pelaio es va jugar la Final del Caixa Popular d'escala i corda on els equips de Massamagrell i Beniparrell es disputaven el titol .

La primera partida de la vesprada enfrontava als equips de Quart i Laguar en la que es jugaven el 3er i 4art lloc :

Quart de Poblet : Marc de Montsserrat / Adria de Beniparrell / Xavi de Quart .
Laguar : Hector de Borriol / Guillermo del Puig / Borja de Laguar .
L'equip de Laguar es va fer amb la victòria 60-40 Quart de Poblet en una partida que els jugadors de Quart ( equip que eixia de favorit a l'inici de la lliga ) tal vegada els va faltar un poc de motivació al no estar en la final la qual cosa ho va saber aprofitar molt bé l'equip de Laguar per a fer-se amb la victòria .

La final la disputaven Massamagrell i Beniparrell .

Massamagrell : Santi de Llíber / Vicent de Benavites / Arnau d'Orba .
Beniparrell : Jesus de Quartell / Samuel de Beniparrell / Jordi d'Orba .
Esta partida va començar molt igualada amb l'equip de Beniparrell apretant molt fort avançant-se 30-20 però Massamagrell no perdia corda aconseguint la igualada a 45 . En eixe moment Samuel mitger de l'equip de Beniparrell va imposar la seua pegada tenint també la sort que la pilota els va dir en alguns moments clau i van fer valdrer la seua experiencia en estes competicions aconseguit la victòria per 60 - 45 a favor de Beniparrell .

La veritat va ser una festa de La Pilota on els aficcionats van poder veure a estos jóvens jugant 15 de molta qualitat .


M'agradaria destacar que Orba tènia 2 representants en la Final , Jordi i Arnau , u per cada equip cosa molt important per al nostre Club . Dir tambe que l'Escola de Tecnificació d'Orba tènia a 4 representants en les finals Borja de Laguar , Santi de Llíber , Jordi d'Orba i Arnau d'Orba .En definitiva , gran paper dels els nostres en este campionat .

No hay comentarios:

Publicar un comentario