domingo, 5 de diciembre de 2010

INDIVIDUAL SUB 16 I SUB 18 DE RASPALL

Bona vesprada de Pilota la viscuda ahir en el Trinquet d'Orba on es disputaven 6 partides corresponents a l'Individual del Trofeu Ruralcaixa de Raspall en les categories Sub 16 i Sub 18 . Tant aficcionats com jugadors es van portar una gran sorpresa quan a això de les 16.30 hres va aparéixer en el trinquet D. Jose Daniel Sanjuan futur president de la Federació de Pilota Valenciana on tota la vesprada va estar conversant i bromejant amb aficcionats i jugadors . Des del Club de Pilota d'Orba volem agrair el detall que ha tingut amb nosaltres ja que segur té una agenda molt ajustada .
En la categoria Sub 16 es van jugar els quarts de final i els jugadors classificats per a les semifinals van ser .
Adria de Gata , Victor de Bicorp , Domingo de Llutxent i Joan Mata d'Oliva .
En la categoria Sub 18 es van jugar les semifinals i els jugadors classificats per a la final van ser .
Joan de La Pobla Llarga i Sidahmed de La Llosa de Ranes ( final )
Edu de Genoves i Pepe de La Llosa de Ranes ( 3er i 4art lloc )


CRÒNICA DE LES PARTIDES :

INDIVIDUAL SUB 16
- 1a partida: Adria de Gata - 25-Llido Oliva 10.

Adrián de Gata de Gorgos a poc a poc va arreplegant els fruits de l'entrenament dels últims anys i s'ha col•locat entre els quatre millors de la categoria sub-16, després de derrotar a Llido d'Oliva, un bon jugador de l'escola de Bellreguard.

- 2a partida: Víctor de Bicorp - 25 - Josep d'Orba - 10.

Duel de titans en un dels quarts de final que va caure del costat del jugador més especialista en esta modalitat, Víctor de Bicorp, que es postula com un dels favorits al triomf final. Josep d'Orba després d'aconseguir victòries molt importants en rondes anteriors , va caure davant d'un gran jugador.

- 3a partida: Borja Navarrés - 15 - Domingo Llutxent 25.

Una altra gran partida entre dos bons jugadors, encara que els nervis de Borja van fer que Domingo s'aprofitarà de les errades del seu rival, a més és l'altre gran favorit que s'ha classificat per a les semifinals.

- 4a partida. Santi Llíber -10 - Mata Oliva 25.

Mata aconseguix un gran resultat després de la seua gran regularitat i treball i es confirma com la revelació junt amb Adrià de Gata. Va guanyar a Santi de Llíber que no va estar al seu millor nivell, a causa de problemes en el seu braç.

INDIVIDUAL SUB 18

-1a semifinal. Pepe de la Llosa de Ranes - 5 – Sidhamed de la Llosa de Ranes 25.

Sidhamed va derrotar el seu company de Club amb facilitat demostrant el seu gran nivell i el seu major versatibilitat sent el gran favorit per a emportar-se el títol de la categoria. Per la seua banda Pepe ho va intentar però no va poder davant de l'apegada del seu oponent.

-2a semifinal. Edu de Genovés - 10 – Joan de Pobla Llarga - 25.

Gran partida entre dos lluitadors que es va decantar davant de la revelació del present campionat, Joan de Pobla Llarga que després d'estar amb els millors sub-16 en la temporada anterior, es classifica per a la gran final en la primera temporada en el sub-18. Edu haurà de lluitar pel tercer lloc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario