viernes, 14 de enero de 2011

VIII " LLIGA CAIXA POPULAR " DE PROMESES


DEBUT D'ORBA, BARXETA, BENIDORM I PEDREGUER EN LA "VIII LLIGA CAIXA POPULAR" DE PROMESES

Divendres a partir de les 17´00 hores en la catedral de la modalitat d'escala i corda, el trinquet de Pelayo s'obri el foc d'una nova competició de jóvens promeses, amb dos partides espectaculars, que enfrontarà en la primera partida de la vesprada als equips d'Orba i Barxeta. En la segona partida s'enfrontaran dos conjunts de la província d'Alacant, Benidorm i Pedreguer.

En la primera partida debutarà Alfonso de Barxeta amb l'equip de Barxeta la seua població natal, el jugador revelació en 2010 en la modalitat de raspall, que va arribar a disputar partides individuals contra professionals com de Juan de Genovés provarà sort en la modalitat d'escala i corda. Jugarà acompanyat de Guillermo d'El Puig que substituïx Ponce de Beniparrell lesionat, jugador que va quedar campió en 2010 d'esta competició junt amb Rodrigo de Benidorm i en la posició de punter jugarà Edu de Genovés. Davant tindran a un equip clàssic com Orba, integrat per Nacho de Foios, Javi de Godelleta i Adrià de Murla, que també esta lesionat i serà substituït per Borja de Laguar. A priori pot ser una partida molt igualada encara que el favorit d'inici serà l'equip d'Alacant, on juguen dos jugadors molt rodats en estes competicions. A partir de les 18´00 hores s'enfronten Benidorm, en el que juga l'actual campió de la competició i Campió d'Europa amb la selecció de pilota el passat mes de setembre, Rodrigo de Benidorm que jugarà acompanyat de David de Petrer i Alvan de Gata de Gorgos, dos jugadors molt poderosos que comencen a destacar. Davant tindran a l'equip de Pedreguer, integrat per Juan de Pedreguer, Adolfo de Sella i Samuel de Beniparrell, un equip molt compacte que li pot complicar la victòria a un dels favorits, Benidorm. Pedreguer pot ser una de les sorpreses de la lliga si els seus jugadors es compenetren bé.

Les següents partides de la lliga seran divendres que ve 21 de gener en el trinquet de Pelayo, on debutaran els altres quatre equips que entren en la competició; Chilches, Benissa, Beniparrell i Alcàsser.

http://www.fedpival.es/documentos/competiciones/pdf/pdf_1104.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario