domingo, 27 de febrero de 2011

FINALS AUTONOMIC DE GALOTXA JECV


Murla va ser l’única població que va aconseguir pujar al podi en les finals autonòmiques de galotxa dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV), que es va disputar a Meliana. Els murlers van guanyar dos medalles de bronze, una en categoria infantil i l’altra en benjamí. Orba, que també va comptar amb dos equips, es va tindre que conformar en dos quarts llocs, que li van deixar un mal sabor de boca ja que està acostumada a pujar al podi.

En categoria cadet, Orba va perdre la semifinal contra Godelleta, que a la postre va ser el campió, per 40-25.

En infantils Murla va perdre en semifinals contra Alginet quan tot pareixia que anava a classificar-se per a la final. Però després d’igualar a 35 i passar a fer el bot, Alginet va sorprendre als de la Marina Alta i es va fer amb triomf.

En benjamins la comarca comptava en dos representants , Orba i Murla . Orba es va enfrontar a Alginet i va pedrer 40 – 10 i en l’altra semifinal Murla tambe va pedrer contra Godelleta 40 – 20 .En la partida per tercer i quart lloc Murla li va guanyar a Orba i es va fer en la medalla de bronze .

CAMPIONS AUTONOMICS DE GALOTXA JECV .

ALGINET ( benjamins )
BARONIA ( alevins )
MASSALFASAR ( infantils )
GODELLETA ( cadets )

Bon paper dels equips de La Marina Alta en una modalitat que no es la que mes practiquem pero els xicons tornen a demostrar que estan ahí .

A L’ALTRA SERA ..

No hay comentarios:

Publicar un comentario