jueves, 31 de marzo de 2011

BALANÇ FESTA DE LA PILOTA A ORBA


He volgut esperar uns dies per a fer balanç de La Festa de La Pilota d'Orba . Pareix ser que la gent se'n va anar prou contenta cap a les seues cases .
El dia començava bé , feia solet , bona temperatura i la cosa pintava bé .
A les 9.00 hres els membres del Club de Pilota d'Orba i col•laboradors començaven a convertir totes les instal•lacions del Poliesportiu en pistes per a jugar a Pilota ( 2 pistes en camp futbet , 4 pistes en camp de futbol , pàdel/pilota , tenis/pilota, raspa/gol , fronto , one wall , trinquet etc ) també hi havia per als mes xicotets Castellets i altres jocs .
A les 10.00 hres començaven a arribar les diferents Escoles de Pilota de la Marina Alta i tots els aficcionats locals amb les seues famílies . Es van jugar partides en totes les pistes fins a les 13.00 hres que començava al trinquet una partida per part dels alumnes de l'Escola de Tecnificació d'Orba ( 5 d'ells membres del Cespiva ) .
A les 14.00 hras , foto de grup i desfilada de les escoles fins a La Plaça d'Orba acompanyats per La Dolçaina i Tabalet .Una vegada allí teníem un dinar d'agermanor on es van ajuntar ( escoles de pilota de la Marina Alta , Club de Pilota d'Orba , aficcionats de tota la Marina alta i baixa , etc ) . Comptarem en el dinar tambe amb la presència dels membres de La Federació de Pilota , president Daniel Sanjuan , secretària gerent Begoña Alonso , vicepresidents Conrado Ferrando , Ferran Luque , Jesus Cortell , secretari tècnic Ricardo Monsoriu , president del CEMA Paco Montagut , alcalde d'Orba Paco Villar , regidor d'esports Juan Vicente Sendra , així com alcaldes i regidors de tots els pobles amb escoles representades . Despres del dinar vam tindre l'actuació de l'humorista del Ràfol " El Tio Blas " abans de començar la gran partida de llargues que va tindre lloc en El carrer Major on va fer el saque d'honor el president de la Federació de Pilota Daniel Sanjuan i enfrontava als equips de Malia i Hetor de Laguar , Pablo de Sella i Jordi d'Orba ( de roig ) contra Alvaro de Tibi , Santi de Finestrat , Rodrigo de Benidorm i Adria de Murla ( de blau ) en una partida que feia molt de temps que els aficcionats a les llargues no veien una igual amb resultat final de 10 - 8 , encara que els blaus van tindre un 15 per a igualar a 9 . Jo calcule que entre 1.400 o 1.500 persones van poder acudir a la Festa i van poder gaudir d'un Bon ambient de Pilota Valenciana durant tot el dia .Gràcies a tots per haver vingut .

Ultima hora : En la reunió de dilluns passat per part dels membres del Cema ( Consorci Esportiu de la Marina Alta ) la nota obtinguda en la 1a Trobada d'Escoles de Pilota va ser de 10 i ja hi ha hagut uns quants pobles interessats a organitzar la 2a Trobada .
Es tractava d'això . L'objectiu s'ha complit .

No hay comentarios:

Publicar un comentario