martes, 8 de marzo de 2011

"BEQUES CESPIVA" ESCOLA DE PILOTA D'ORBA


Tot començava la temporada 2001-2002 . Farà 10 anys aproximadament quan va sorgir la gran idea de formar una Escola de Pilota a Orba . Jordi Naya ( Naya I ) , un amant d'este esport a què una greu lesió el va apartar de poder practicar-ho quan estava cridat a ser un gran jugador , va ser el primer a posar el seu granet d'arena i posar en funcionament l'escola . Una vegada en marxa el projecte i junt amb el seu germà Marcos ( Naya II ) van ser els encarregats de dirigir L'escola durant 4 anys . La temporada 2004-2005 es va fer càrrec d'esta Vicent David Molines ( actual monitor ) donant continuïtat al treball realitzat , creant una estructura que no tarda a donar els seus fruits . En un poble tan xicotet com Orba , despres de 10 anys que l'escola de Pilota puga comptar amb al voltant de 50 xiquets és perquè les coses es van fer bé .
Esta setmana han eixit publicats els jugadors que opten a les " Beques Cespiva " que concedix la Conselleria de Governacio a 20 Pilotaris de tot el Territori Valencià i l'Escola de Pilota d'Orba té 3 jugadors seleccionats .
Arnau Oliver , Josep Roig i Jordi Arbona passaran a formar part d'este grup de jugadors que acabaran la seua formació en La Ciutat de la Pilota de Moncada on també tindran una residència de jugadors , podran estudiar , entrenar i el mes important acabar de formar-se com a persones de la mà dels millors professionals com Alvaro , Moro , Grau .etc ,, que junt amb metges i preparadors físics , faran que estos 20 xicons puguen aconseguir la seua meta . Per això m'agradaria agrair a tota eixa gent que sempre a estat ahí i felicitar a estos jóvens que van fer molt bé el seu treball i ara tenen el seu premi . L'enhora bona .

Altres jugadors seleccionats de la Marina Alta

Adrià Sala de Murla
Marc Giner de Murla
Santi Ferrer de Lliber
Alván Salva de Gata

http://www.docv.gva.es/datos/2011/03/09/pdf/2011_2793.pdf

1 comentario:

  1. que dirvos que no sapiau ja..., m'alegre molt, molt, moltissim, per fi teniu la recompensa a tants anys de lluita..., ara, a disfrutar i a aprendrer... ENHORABONA

    ResponderEliminar