lunes, 20 de junio de 2011

FINALS GALOTXA TROFEU EL CORTE INGLES


Ahir s'innauguraba El Carrer de Pilota de la localitat de Faura amb les Finals del campionat mes prestitjios de la modalitat de galotxa ' Trofeu El Corte Ingles ' . L'equip cadet d'Orba format per Alvan , Arnau , Josep i Jordi Mas estava classificat per a disputar la Final despres d'uns quants mesos de competició i de molts viatges realitzats ja que en este campionat la majoria d'equips estan a uns 100 km aproximadament .
Les partides començaven a les 17.30 hres amb un ambient espectacular ja que les aficcions van acudir en massa per a recolzar als seus equips i en el carrer hi havia molta gent ( nosaltres érem 7 però bons ) .
Els nostres eren els primers a jugar i s'enfrontaven a la formació de Godelleta un equip que havia dominat els últims anys ja que esta modalitat és la seua especialitat i que estava format per Luis Gil , Rene i Fran .


Orba s'avançà en el marcador 10 x 0 molt ràpid però Godelleta va respondre rapidamente igualant a 10 seguint així tota la partida fins a igualar a 40 moment que van aprofitar els nostres per a fer 2 jocs seguits seguits i acabar guanyant la partida desde el rest 50 x 40 i portar per segon any consecutiu el trofeu al nostre poble . Despres d'una temporada tan llarga ja que Orba competix en totes les modalitats , els nostres van demostrar que estan molt be tant física com mentalment . “ Moltes Felicitats Campions ."

No hay comentarios:

Publicar un comentario