viernes, 22 de enero de 2010

"EUROPILOTA 2010" ARRANCA EN EL EL PRIMER ACTE DE L´ANY


El saló de plens de l’Ajuntament de Moncada –una de les seus d”Europilota 2010”- ha sigut el lloc escollit per a presentar de forma oficial la mascota i el logotip del Campionat Europeu de Pilota a mà, hui divendres 22 de gener. El concurs escolar s’ha realitzat conjuntament amb la col.laboració de la Conselleria de Cultura i la d’Educació, junt a la Federació de Pilota Valenciana.

Han presidit la presentació oficial de Moncada, la Directora General de Evaluación i Innovación Educativa, Dña. Auxiliadora Hernández, el Director General d’Esports, Mateo Castellá, l’Alcalde de Moncada, Juan José Medina, l´Alcalde de Xilxes, Vicente Lapuerta, el regidor d’Esports de Moncada, Jesús Gimeno, el regidor d’Esports de Paterna, Vicente Sales, els vicepresidents de la Federación de Pilota Valenciana, Pedro Jaime Fernández, José Daniel Sanjuán, Conrado Ferrando y Jesús Cortell, el seleccionador de pilota, Pascual Sanchis, el Director del Institut Provincial d’Esports de Castelló, Manuel Gual, José Luis López, President de la Confederación Internacional de Jeux de Balle (CIJB) i el capità Álvaro Navarro, Víctor Bueno y Ana Belén Giner (preseleccionats), Jaume Martí, preparaor físic i José Garcia Bosca, Moro, jugador i subdirector tècnic de la FPV.

En l´Ajuntament s´han exposats 12 panells, amb els 28 últims dibuixos que van quedar com a finalistes, durant la reunió de treball que va tindre lloc el passat 8 de gener. I els 3 primers classificats.

Entre el públic han estat els alumnes dels dos col.legis guanyadors, el de la mascota i el del logo.

1r Premi i futura mascota: “RASPALLOT” del centre: CP JAUME II EL JUST de Benifairó de la Valldigna, autor: Llorenç Pérez Vercher.
Este centre serà premiat amb un viatje cultural al Museo de Genovés, un lot de material de pilota valenciana per a tota la classe, y un lot de material escolar per a l’ alumne autor del dibuix.

Dibuix escollit com a logo de cartelleria: “BRAGUETETA” del centre SEVERÍ TORRES de Vilanova de Castelló, autor: Josep Someño Barberà
Este centre serà premiat amb un lot de material de pilota valenciana per a tota la classe i un lot de mate rial escolar per a l’alumne autor del dibuix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario