domingo, 24 de enero de 2010

BENIPARRELL I MASSAMAGRELL JUGARAN LA GRAN FINAL


"VI LLIGA CAIXA POPULAR"

El trinquet de Sueca ha disfrutat d'un gran espectacle amb unes semifinals de molta qualitat.
Els dos conjunts favorits, Massamagrell i Beniparrell han complit amb la seua condició, encara que han patit moltíssim per a arribar a la final, ja que els seus rivals, Quartell i Orba, els han posat les coses molt difícils, i a punt han estat de caure després de dos partides de molt de nivell, carregades d'emoció i de bon joc.

1a Semifinal: Quartell (Jesús de Quartell, Héctor de Benavites, Vicent de Benavites) 50 Massamagrell (Sergio de Massamagrell, Adrià de Murla, Julián de Torrent) 60.
Massamagrell ha hagut de patir per a estar en la gran final, després d'avançar-se en el marcador per 25 a 15, han tingut una xicotet baixo, que hi ha fet que els seus rivals aconseguiren cinc jocs seguits, col•locant en el marcador un 25 a 40, a partir d'eixe moment el joc de Sergio ha millorat i han reaccionat, encara que els de Quartell, han aguantat les connexions de Sergio, aguantant fins al 40 a 50, a partir d'ací els nervis i el bon joc dels "l´Horta Nord" hi ha tire possible la remuntada, per a guanyar finalment per 60 a 50. Per l'equip de Quartell ha destacat el joc d'Héctor que ha sabut aguantar molt bé la pilota.

2a Semifinal: Beniparrell (Marc de Monserrat, Samuel de Beniparrell i Carlos de Chilches) 60 Orba (Marc de Quartell, Javi de Godelleta i Jordi d'Orba) 55.
Orba a punt ha estat de donar la gran campanada de la Lliga, però li ha faltat només guanyar un joc, ja que Beniparrell ha estat a mercé de la formació d'Alacant, que amb un plantejament perfecte han ensenyat com es pot guanyar als de "l´Horta Sud". Tot l'equip d'Orba ha rendit a un altíssim nivell, demostrant que si continuen treballant poden ser jugadors de molt de nivell. Hui se'ls ha escapat un avantatge de tres jocs, però han demostrat que tenen fusta de jugadors. L'equip de Beniparrell ha anat tota la partida per darrere en el marcador i únicament en l'últim joc de la partida després de la igualada a 55, han aconseguit anar per davant, per a guanyar la partida des de el rest. Els d'Orba han buscat el rebot, buscant tocar primer la muralla, perquè Marc no poguera jugar de "bot de braç", el seu millor colp , i Samuel no ha començat molt bé. Carlos ha aguantat en la ferida i en la posició de punter fins que els seus companys s'han recuperat. Samuel a partir de mitat partida ha reaccionat i ha ajudat a Carlos ha remuntar primer , per a posteriorment acabar guanyant. Per a molts el jugador clau de la partida ha sigut Carlos de Chilches.

La gran final es jugarà el dia 31 de gener en el Trinquet d'Alcàsser.
3er i 4art lloc : 17´15 hores. ORBA - QUARTELL
La Gran Final : 18´15 hores. BENIPARRELL - MASSAMAGRELL

No hay comentarios:

Publicar un comentario