martes, 26 de enero de 2010

FASE FINAL DELS JOCS ESPORTIUS DE GALOTXA


Massalfassar, Borbotó, Orba i Murla classifiquen equips en totes les categories per a la fase final.
Este cap de setmana ha acabat la primera fase de la competició dels XXVIII JECV en la modalitat de galotxa, competició organitzada pel Consell Valencià de l'Esport i en el que col•labora la Federació de Pilota Valenciana. Els equips classificats per a la segona fase són (provisionals);

FASE PROVINCIAL DE VALÈNCIA:
CADETS (1/8 final): Moixent, Godelleta A, Monserrat A, la Pobla de Vallbona A, Quartell A, Albuixech A, Massamagrell B i A, Benavites, Beniparrell, Monserrat B, Godelleta B, Vilamarchante, Borbotó A, Massalfassar A, Faura A.
INFANTILS (1/4 final): Almussafes, la Pobla de Vallbona A, Borboto B, Albuixech, Massalfassar, la Pobla Vallbona B, Borbotó C, Massamagrell.
ALEVINS (1/4 final): Canals, Alginet, Borbotó, Meliana A, Massalfassar, Quart de Poblet, Alfara Algimia B i A.
BENJAMINS (1/4 final): Alginet, Borboto, Albuixech, Massamagrell, Montserrat, Vinalesa, Alfara Algimia, Massalfassar.

FASE PROVINCIAL D'ALACANT:
CADETS (1/2 final): Benidorm, Tibi, Orba A, Murla A.
INFANTILS (1/2 final): Benidorm, Finestrat, Orba A, Murla A.
ALEVINS (1/2 final): Benidorm, Orba A, Murla a i Murla B.
BENJAMINS (1/2 final): Tibi A, Orba A, Orba C, Murla A

La fase provincial de València es disputara en les seus de Beniparrell, Meliana i Borbotó este cap de setmana, mentres que la fase provincial d'Alacant es disputara en la seu de Benidorm. A Castelló, es diputarà una última jornada de la primera fase per a recuperar les partides ajornades. Els emparellaments de les diferents fases de competició es realitzaran hui a partir de les 11´00 hores, en la seu federativa. Destaquen les escoles de Massalfassar, Borbotó, Orba i Murla classifiquen equips en totes les categories per a la fase final. A més entre les escoles que han donat un bot qualitatiu esta Alfara d'Algimia, que ha classificat diversos equips per a la fase final.
EMPARELLAMENTS :
http://www.fedpival.es/documentos/competiciones/pdf/pdf_675.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario