sábado, 29 de mayo de 2010

CAMPIONS DEL AUTONOMIC DE RASPALL JECV


Cap de setmana intens i ple d'emocions el que ens ha fet viure l'equip infantil de l'Escola de Pilota d'Orba . Si en la vesprada d'ahir divendres van aconseguir el Campionat Autonòmic d'One Wall en la localitat de Massamagrell , este matí a Orba han tornat a repetir però esta vegada en el Campionat Autonòmic de Raspall al véncer a la formació d'Alcantera del Xúquer en una partida molt disputada contra un equip entrenat pel Moro que coneix molt bé als nostres que han fet un gran esforç acusant un poc el cansament d'ahir . La veritat és que no se que puc dir jo d'estos xicons que amb 14 anys porten ja 6 anys competint al meu entendre a molt bon nivell però si diria a eixa gent que es creu amb tot el dret del món a buscar-li els tres peus al gat que algun dia recordaran amb nostàlgia a eixe grup de xavalets que amb tanta il•lusió jugaven a Pilota i esta gent sempre trobara algun però ( és el que hi ha ) Això que ho guanyen tot que si no , jejeje .
Jo vull donar les gràcies a Arnau , Josep i Jordi per fer-nos gaudir tant amb la Pilota i mes com a persones i donar-los ànims per a seguir andavant ja isquen les coses bé o mal .

CAMPIONS AUTONOMIC DE RASPALL

- BICORP CATEGORIA CADET
- ORBA CATEGORIA INFANTIL
- XERACO CATEGORIA ALEVI
- TIBI CATEGORIA BENJAMI

També volia donar les gràcies a tots els que han vingut este matí al Trinquet d'Orba per a veure les finals perquè la veritat donava gust veure-lo amb tantíssima gent

4 comentarios:

  1. Enhorabona des de Sella !!

    ResponderEliminar
  2. Quins Campeons que tenim , son els millors i damunt jugen a totes les modalitats . Felicitats als xicons que son uns cracks i a seguir aixina que tot arribara . Y per a eixos ineptos que ho critiquen tot els diria que es miren dins de la seua casa que alli tenen mes tema de conversa .

    ResponderEliminar
  3. enhorabona a tots campions, xicons i clubs de pilota per la feina que feu i si algu critica es que no te ni idea de pilota, segurament eixos cobren i no fan res i despres parlen del nostre esport autocton.
    com diria un ......, ¡¡QUE NA PRENGUIN!!

    ResponderEliminar
  4. Xe, Saoro tindreu que dirli al fuster que faça mes estanteries per a poder posar tant de trofeu pues ja no en caben mes.
    Enhorabona als campions, i als que no van poder guanyar tranquils que el any que ve ja esta ahi mateix i ho vareu fer tos molt be.
    ¡¡¡¡¡ MOLT DE JUGAR !!!!

    ResponderEliminar