miércoles, 30 de junio de 2010

EQUIP INFANTIL D'ORBA !!! CAMPIONS .


L'equip infantil d'Orba a punt de tancar la temporada aconseguix un nou titol autonòmic esta vegada en la modalitat d'escala i corda . El divendres jugaven les semifinals en el minitrinquet de Massamagrell contra Petrer i encara que els costà prou adaptar-se a una pista tan xicoteta amb marcador de 0 - 15 en contra seu , al final van imposar la seua pegada i van aconseguir un marcador de 40 - 15 classificant-se així per a la gran final que es disputà el diumenge en el trinquet de Sueca tenint com a rival a la formació de Massalfasar a la qual no li van donar opció en la partida aconseguint un marcador de 40 - 5 i aconseguint així un nou titol en esta temporada . La temporada esta quasi acabada i Arnau , Josep i Jordi han fet història dins del món de la Pilota Valenciana . A falta de 3 partides pendents els títols aconseguits són :

INFANTILS D'ORBA ( ARNAU , JOSEP I JORDI MAS )
- Campio Provincial i Autonomic de Fronto .
- Campio Provincial i Autonomic de Galotxa .
- Campio Provincial i Autonomic de Raspall .
- Campio Provincial i Autonomic de One Wall .
- Campio Provincial i Autonomic de Escala i Corda .
- Campio Trofeu El Corte Ingles de Galotxa .
- Subcampio One Wall Individual categoria Cadet ( Arnau ) .
- 3er Clasificat One Wall Individual categoria CADET ( Josep ).
PENDENT .
- Final Llargues JECV Dissabte 3 de Juliol a Calp ( si no pasa res ) .
- Lliga 3ª de Palma partida contra Alcoy que si guanyaren 10 - 2 serien Campions .

La veritat és que estos xiquets ens fan patir i gaudir . Han jugat moltes partides sempre molt motivats i això és d'agrair . Sàrria molt difícil repetir una temporada com la d'enguany , així que ara toca gaudir també de l'estiu .

Dir tambe que l'equip Alevi format per ( Saxa , Tomas i Alvaro ) tambe estava clasificat per a la final i no va poder guanyar a la formacio de Murla . Aixina i tot la temporada de estos Alevins ha sigut Molt Bona .

No hay comentarios:

Publicar un comentario