domingo, 27 de junio de 2010

CIRCUIT JUVENIL DE TECNIFICACIO DE RASPALL


DENIA CAMPEO DEL CIRCUIT JUVENIL DE TECNIFICACIO DE RASPALL

BORJA DE LAGUAR, GABRIEL DE LA POBLA DEL DUC I NÉSTOR DE PEGO CONQUISTEN EL "I CIRCUIT DE TECNIFICACIÓ DE RASPALL"

El trinquet d'Orba va coronar a l'equip més regular i millor equip de la competició, Dénia. La formació de Dénia integrada per Borja de Laguar, Gabriel de la Pobla del Duc i Néstor de Pego ha conquistat en l'última jornada després d'un final d'infart del Circuit de Tecnificació de raspall. Tres equips optaven a guanyar el campionat, Pobla Llarga que depenia d'ell mateix, Denia, que tenia que guanyar i esperar la fallada de la Pobla Llarga i Bicorp, que tenia que esperar la fallada dels dos rivals.

Resultats 9ª JORNADA; 18 de juny de 2010 .

La Llosa de Ranes (Pepe - Domingo - Pau) 25 - Gata de Gorgos (Josep – Santi - Alvan) 15
La formació de la Llosa de Ranes acaba la lliga guanyant i millorant el seu joc, un equip del que s'esperava un poc més, ja que els tres jugadors tenen un gran nivell. Gata va oferir resistència però no va poder davant la força dels seus rivals.

Piles (Alex – Chofre - Morant) 25 - Pobla Llarga (Joan - Jaume - Gregori) 15
Piles ha estat la formació que més millorat des de l'inici del Circuit, i si aquest hagués estat més llarg segur que hauria lluitat pel títol. Ahir van donar la gran sorpresa del campionat i van privar a la formació de Pobla Llarga de conquistar el títol de campió, després d'una gran partida de Alex i Chofre que s'han confirmat com dues dels millors de la modalitat si segueixen treballant amb continuïtat.

Alberic (Diego - Cholvi - Alexis) 25 - Bellreguard (Fernando - Mata - Llido) 0
Alberic acaba el campionat guanyant a la formació de Bellreguard que ha anat a menys a mesura que han passat les jornades.

Dénia (Borja - Gabriel - Néstor) 25 - Orba (Paco - Sidhamed - Cristian) 0
Dénia havia de guanyar i esperar la fallada del seu rival, i ho va fer amb contundència, demostrant que han estat l'equip més regular del Circuit i un dels equips que millor ha funcionat.

PODI FINAL:
1 - DÉNIA
2 - POBLA LLARGA
3 - BICORB
4 – PILES

El pròxim 1 de juliol comença un nou campionat de tecnificació en el trinquet d'Orba, la 7ª Lliga de Tecnificació juvenil de raspall, "Trofeu Fundació Ruralcaixa", el campionat més important de la categoria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario