lunes, 21 de junio de 2010

ORBA INFANTIL CAMPIONS DEL CORTE INGLES DE GALOTXA



ALGINET, ORBA I MONSERRAT TRIOMFEN EN LES FINALS DEL “XXXV TROFEU EL CORTE INGLES ”, DISPUTADES A VINALESA

El carrer de Vinalesa disfruta d'un gran ambient i nivell de joc dels jóvens jugadors.

Alginet en benjamins i alevins, Orba en infantils i Monserrat en cadets han sigut els triomfadors d'una gran vesprada pilota valenciana en la localitat de “l´Horta Nord”. Els seguidors i familiars han omplit d'un gran ambient la instal•lació municipal per a disfrutar del nivell dels jugadors del futur. Resultats de la finals;

- Final benjamí; Alginet (Guillém i Héctor) 50 – Monserrat (Joel, Juanvi, Javier) – 45
La final més emocionant de la vesprada, on el joc dels querubins ha animat alsaficionats. En alguns moments estos ànims han fet que pressionaren massa als jóvens que han brillat a un gran nivell. Els dos equips han merescut el triomf però al final el títol se l'ha portat l'equip que ha estat menys pressionat.

- Final aleví; Alginet (Julio, Salva, Adolfo, Adrián, Luis) – 50 – Borbotó (José Ramón, Fran, Ana, Amparo)
Partida que ha començat de forma trepidant i encara gran nivell per part dels dos equips, que han enlluernat pel seu joc elegant i preciosista. El conjunt de Borbotó a punt ha estat de donar la sorpresa i ha col•locat contra les cordes al favorit, Alginet. Estos s'han asserenat i en la part final han guanyat la partida.

- Final infantil; Orba (Arnau, Josep, Jordi) – 50 – Almussafes (Víctor, Toni, Moisés, David) - 15
La formació revelació d'esta edició, Orba, ha conquistat el títol de forma brillant demostrant el gran nivell d'este equip de la Marina Alta que suma el seu quint títol de la temporada, després de conquistar els JECV de frontó valencià, JECV de galotxa, JECV de raspall i els JECV d'one wall. Pocs equips en la història han aconseguit en la mateixa temporada tants èxits, però el gran treball del grup humà d'Orba es nota en les seues formacions.

- Final cadet; Monserrat (Marc, Odín, Borja, Carlos) – 50 – Godelleta (Luis, René i Miguel Ángel)
La força de l'equip de Monserrat ha sigut el grup, cada jugador en la seua posició ha rendit a un gran nivell, amb l'apegada espectacular de Marc, que ajuda a portar en volandas als seus companys. Godelleta s'ha resistit però hui no han pogut amb els seus rivals.

L'alcalde de Vinalesa, Julio Martinez, la regidora d'esports de Vinalesa , Sonia Rigoberto , l'alcaldessa de Monserrat, Laura Sanmartín, i Carlos Costa, vicepresident de la FPV han entregat els trofeus als finalistes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario