miércoles, 10 de noviembre de 2010

INDIVIDUAL SUB 18 DE RASPALL " FUNDACIO RURALCAIXA "




El diumenge 14 de novembre comença una nova edició de l'Individual Sub 18 de Raspall Trofeu RuralCaixa .Esta competició es jugara en el Trinquet d'Orba així com també la Fase Final de l'Individual Sub 16 . Podrem gaudir de molts Pilotaris que estan demostrant dia a dia que La Pilota té el futur assegurat .

Les partides per a este Diumenge seran :

BORJA LAGUAR - JORDI CASTELLO RUGAT , 9.30 hres
NESTOR PEGO - ERIC LLOSA RANES , 10.00 hres
XOLVI ALQUERIA - MARC CASTELLO RUGAT , 10.30 hres
IVAN CASTELLO RUGAT - VÍCTOR BENIARJÓ , 11.00 hres
ROBERTO CASTELLO RUGAT - SALVA MIRAMAR , 11.30 hres
IGNACIO VERGER - FERNANDO MIRAMAR , 12.00 hres

CALENDARI DE PARTIDES INDIVIDUAL SUB 18
http://www.fedpival.es/documentos/competiciones/pdf/pdf_985.pdf

CALENDARI DE PARTIDES INDIVIDUAL SUB 16
http://www.fedpival.es/documentos/competiciones/pdf/pdf_987.pdf

PUBLICAT A LA WEB DE LA FEDERACIO DE PILOTA :

EN EL TRINQUET D'ORBA S´INICIA L'INDIVIDUAL SUB-18 DE RASPALL, "TROFEU FUNDACIÓ RAURALCAIXA"

El diumenge en el trinquet d'Orba, seu de l'escola de tecnificació de la província d'Alacant, ubicada en la Marina Alta s'inicia Individual sub-18 de raspall, “Trofeu Fundació Ruralcaja”; amb la participació de les principals promeses de la categoria. A partir de les 9´30 hores es disputen 6 partides d'individual en la modalitat de raspall; Borja de Laguar – Jordi de Castelló de Rugat, Néstor Pego – Eric de la Llosa de Ranes, Xolvi Alqueria – Marc Castelló de Rugat, Iván Castelló de Rugat – Víctor Beniarjó, Roberto de Castelló Rugat – Salva Miramar i Ignacio El Verger – Fernando Miramar.

En total participen 20 jugadors procedents dels millors clubs de la modalitat, que durant més d'un mes disputaren un torneig en el trinquet d'Orba, una població bolcada amb la promoció dels més jóvens i que s'ha convertit en referència del nostre esport. per la seua aposta per la base. La final es disputarà el 19 de desembre a Orba i els favorits són Gabriel de la Pobla del Duc, Pepe i Sidhamed de la Llosa de Ranes, Edu de Genovés, Joan de Pobla Llarga, Paco de Xaló, Fernando de Beniarjó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario