martes, 9 de noviembre de 2010

LLIGA CADET " CAIXA POPULAR " D'ESCALA I CORDA


El pròxim dissabte 13 de novembre tindrem un entrenament preparatori per confeccionar els equips de la Lliga cadet Caixa Popular. Per lo que tots els jugadors de tecnificació concovats deuen acudir al trinquet d´Alcásser, en pantalo blanc i samarreta blanca de Caixa Popular (molt important). Estos no son els equips de la Lliga, pero a partir d´aquest día es valorara els jugadors que entren directament o que queden de reserves.

TRINQUET D'ALCASSER 13 DE NOVEMBRE 2010

9´00 hores:

MARC QUARTELL - ADRIA BENIPARRELL - NESTOR PEGO

contra

SERGIO MASSAMAGRELL- VICENT BENAVITES - JORDI ORBA

10´00 hores:

HÉCTOR DE BORRIOL - JOSEP ORBA - BORJA LAGUAR

contra

MARC MONTSERRAT - JOAN PEDREGUER - ARNAU ORBA

11´00 hores:

JESUS QUARTELL - GUILLERMO EL PUIG - XAVI QUART

contra

ALBERT BENIPARRELL - HECTOR BENAVITES - RENE GODELLETA

12´00 hores:

SERGIO XILXES - ADRIA MURLA - JOAN BENAVITES

contra

LUIS GODELLETA - SAMUEL BENIPARRELL - ODIN MONTSERRAT

Es molt important l´assistencia a aquesta concentració, amb l´equipació indicada.

PUBLICAT A LA WEB DE LA FEDERACIO DE PILOTA :_

ALCÀSSER DECIDIX ELS ÚLTIMS EQUIPS QUE PARTICIPARAN EN LA LLIGA CADET "CAIXA POPULAR"
El trinquet d'Alcàsser demà a partir de les nou del matí decidix els últims equips de la VII Lliga cadet de Tecnificació, “Trofeu Caixa Popular”. Pigat II i Mesquita han preparat una jornada d'entrenament on 24 jugadors es juguen estar entre els millors jugadors de la Comunitat Valenciana en el torneig més important de la categoria. Entre els debutants que podrien entrar; Néstor de Pego, Josep d'Orba, Sergio de Chilches, Luis i Rene de Godelleta, Guillermo d'El Puig, Adrián de Beniparrell, Xavi de Quart de Poblet, Borja de Laguar, Arnau d'Orba, Santi de Llíber.., que formaran equips amb jugadors més experimentats.

La lliga Caixa Popular començarà divendres que ve 19 de novembre, en els trinquets de Pelayo i Politècnic. Sent la final d'este torneig a final de desembre. Es disputaren un total de 20 partides en els trinquets de Pelayo, Politècnic, Massamagrell i la Pobla de Vallbona. També participaran els millors jugadors de l'edició de 2009; Marc de Montserrat, Samuel de Beniparrell, Sergio de Massamagrell, Marc i Jesús de Quartell, Adrián de Murla,...

No hay comentarios:

Publicar un comentario