sábado, 18 de diciembre de 2010

FINALS " AUTONOMIC DE FRONTO " JECV

ALMUSSAFES TANCA AMB LES FINALS AUTONÒMIQUES ELS JECV DE FRONTÓ VALENCIÀ

La fase Autonòmica dels XXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana es disputarà en la localitat d'Almussafes, una localitat molt sensibilitzada i que promociona molt la modalitat de les tres parets, la preferida d'esta localitat. Les semifinals i finals es disputaran en els frontons del Poliesportiu d'Almussafes, en el renovat frontó cobert d'Almussafes. A esta fase han arribat les millors dotze escoles en la present temporada; Piles, Orba, Petrer, Almussafes, Massalfassar, Tibi, Murla, Canals, Borbotó, Alginet, Sella i Godelleta. Les semifinals començaren a les 9´30 hores del matí.

En categoria cadet, opten al títol quatre escoles; Piles, Orba, Petrer i Almussafes, es presenten les semifinals amb gran igualtat en esta categoria on el nivell de tots els equips és molt paregut.

En infantils, seran Massalfassar, Tibi, Murla i Canals les localitats que lluitaran pel títol, el gran favorit és Massalfassar i el seu rival pot ser Murla. En alevins, seran Piles, Orba, Tibi i Borboto, sent els grans favorits Tibi i Piles. En benjamins, els equips que lluitaren Alginet, Sella, Orba i Godelleta, sent els favorits Alginet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario