lunes, 20 de diciembre de 2010

NOTA INFORMATIVA DE LA FEDERACIO DE PILOTA

La Federació de Pilota informa als responsables de les escoles que compten amb alumnes en la Lliga cadet, juvenil Caixa Popular o alumnes que estan en les escoles de tecnificació, que el pròxim dimarts 21 de desembre en Club Diari Levante, s´organitza una jornada conjunta entre Caixa Popular i la Federació de Pilota Valenciana on tenem que acudir tots els alumnes que han participat o van a participar en les properes lligues. En esta jornada conviden a familiars, amics, monitors, alumnes de les escoles ja que es una jornada oberta per a que tots observen lo important que es compaginar PILOTA i ESTUDIS (treball)...Ja que moltes vegaes hi han alumnes que pensen en deixar els estudis per la practica esportiva. Tambe es important que vinguen els pares perque vegen que desde la Federació tambè ens importen a més a més de l´area esportiva la formació integral del esportiste.

Dimarts 21 de Desembre 19.00 hores.

Esteu tots convidats.

DESPRES DE LA JORNADA: Es donarà l´ajuda en material als participants de la Lliga cadet 2010, els que no estiguen no tindran aquesta ajuda!!

Taula Redona “Pilota Valenciana i Formació”

Participen:

Miguel González Marín, “Miguel de Petrer”, jugador professional, campió del passat Trofeu Individual Bancaixa i subcampió de les dos primeres edicions de la nostra Lliga de Promoció Caixa Popular. A mes, Miguel està cursant actualment 2ón de Magisteri en Educació Física.

Víctor Bueno “Víctor de Meliana”, guanyador de la Lliga Juvenil Caixa Popular i subcampió de la de Promoció. També és Campió d’Europa. Estudia actualment magisteri.

Arturo Tuzón, trinqueter.

Josep M. Soriano, President de Caixa Popular, serà el moderador de l’acte.

Al mateix acte es farà lliurament de les Beques Acadèmiques-Esportives que convoca Caixa Popular per a joves jugadors de Pilota Valenciana que estan cursant estudis acadèmics.

Al finalitzar es presentaran els equips de la VIII Lliga Juvenil Caixa Popular, de Pilota Valenciana.

Organitzen:

Caixa Popular i Federació de Pilota Valenciana

No hay comentarios:

Publicar un comentario