viernes, 17 de diciembre de 2010

FINALS IND SUB-16 – IND SUB-18 “TROFEU FUNDACIÓ RURALCAIXA”:


DOMINGO, VÍCTOR, JOAN I SIDHAMED ES JUGUEN EL TITOL INDIVIDUAL DE RASPALL A ORBA

Diumenge que 19 de desembre a la vesprada en el Trinquet d'Orba es tanquen les finals dels Individuals de raspall sub-16 i sub-18, “Trofeu Fundació Ruralcaixa”. Les finals de la il•lusió per als quatre jugadors que es disputen el títol absolut i també per als quatre jugadors que es disputen la tercera plaça de les respectives categories. Per a molts jugadors és la seua primera gran competició on han vist les seues potencialitats o les seues carències per a continuar millorant en una modalitat molt bella però també molt dura, i en la modalitat del mà a mà les victòries i derrotes inclús són millors o tal vegada més agredolces.

A la final del sub-16 de raspall han arribat dos dels favorits; Domingo de Llutxent i Víctor de Bicorp, dos jóvens que apunten molt bones maneres des de fa temps. Domingo per a arribar a la final ha hagut d'eliminar a Adrià de Gata, Borja de Navarrés mentres que Víctor per a arribar a la final ha hagut de derrotar a Mata d'Oliva, Josep d'Orba i Vicente Andrés de Xàbia. Prèviament les dos revelacions de la categoria es jugaran el tercer lloc de la categoria, Adrià de Gata i Mata d´Oliva.

En la final del sub-18 de raspall han arribat els dos jugadors que en millor moment de forma es troben; Sidhamed de la Llosa de Ranes i Joan de Pobla Llarga, dos esportistes cridats a escriure noves batalles en categories superiors si continuen treballant ja que el treball és el secret dels triomfs i progressos. Sidhamed ha eliminat per a arribar a la final a Marc de Castelló de Rugat, Gabriel de la Pobla del Duc i Pepe de la Llosa de Ranes. Mentres que Joan de Pobla Llarga ha eliminat a Edu de Genovés, Fernando de Beniarjó i Roberto de Castelló de Rugat. Anteriorment jugaran per la tercera plaça Edu de Genovés i Pepe de la Llosa de Ranes.

PROGRAMA FINALS IND ‘SUB'-16 – IND ‘SUB'-18, “TROFEU FUNDACIÓ RURALCAIXA”:

17´00 hores: 3er – 4o sub-18: Pepe la Llosa de Ranes – Edu de Genovés
17´45 hores: 3er – 4o sub-16: Mata d'Oliva – Adrià de Gata
18´30 hores: final absoluta sub-18: Sidhamed de la Llosa de Ranes – Joan de Pobla Llarga
19´15 hores final absoluta sub-16; Víctor de Bicorp – Domingo de Llutxent

L´AUTONÒMIC DE RASPALL PARELLES, “TROFEU FUNDACIÓ RURALCAIXA
Diumenge 19 de desembre. Trinquet de la Llosa de Ranes.

11´45 hores. Primera categoría:

Casa Perepla Alzira A – Rafelbunyol A

No hay comentarios:

Publicar un comentario