miércoles, 15 de diciembre de 2010

SEMIFINALS CAIXA POPULAR D'ESCALA I CORDA


PELAYO DECIDIRÀ QUE EQUIPS LLUITEN PER LA “LLIGA CAIXA POPULAR”

El trinquet de Pelayo decidirà que equips lluiten pel títol de campió, divendres que ve 17 de desembre a partir de les 17´00 hores s'enfrontaran en les semifinals els quatre millors equips d'esta edició; Quart de Poblet, Massamagrell, Laguar i Beniparrell.

Emparellaments de semifinals de la "VII Lliga cadet Caixa Popular":

17´00 hores. Laguar (Héctor, Guillermo, Borja) - Beniparrell (Jesús, Samuel i Jordi)

18´00 hores. Massamagrell (Santi, Guillermo, Arnau) - Quart de Poblet (Marc, Adrià i Javier)

El sorteig de semifinals ha emparellat als dos equips que invictes en la competició, Massamagrell i Quart de Poblet, per la qual cosa només un dels líders de la primera fase podrà estar en disposició de lluitar pel títol. En l'altra semifinal, s'enfronten dos equips d'un nivell parell que lluitaran per donar la sorpresa ja que no comptaven en les apostes inicials com a grans favorits. Les finals seran el dimecres 29 de desembre en el Trinquet de Pelayo, a partir de les 17´00 hores.

Dimarts que ve 21 de desembre es realitzarà una jornada formativa en Club Diari llevant, “Pilota i Formació”, també s'entregaran les beques academicoesportives i es presentaran els jugadors que disputaran la "VIII Lliga juvenil Caixa Popular", a partir de gener del 2011, mes en què s'inicia la competició més important de la categoria en esta especialitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario