martes, 18 de enero de 2011

ORBA PRIMER LÍDER DE LA “VIII LIGA CAIXA POPULAR

La formació d'Orba és el primer líder de la “VIII Lliga Caixa Popular”, després de la primera jornada disputa al Trinquet de Pelaio. L'equip de la Marina Alta format per Nacho de Foios, Javi de Godelleta i Borja de Laguar (va substituir a Adrià de Murla lesionat) va superar amb claredat a la formació de Barxeta, on Alfonso de Barxeta, Guillermo d'El Puig (va substituir Ponce de Beniparrell lesionat) i Edu de Genovés no van estar al seu nivell habitual. Al final derrota contundent.

En la segona partida es va veure un gran espectacle, on el campió de la Lliga, Rodrigo de Benidorm va ser derrotat per l'equip de Pedreguer, integrat per Juan de Pedreguer, Adolfo de Sella i Samuel de Beniparrell, estos es van compenetrar molt bé per a superar d'inici a la formació de Benidorm integrada per Rodrigo, David de Petrer i Alvan de Gata de Gorgos, i aconseguir uns jocs d'avantatge que al final van ser definitius per a véncer a l'equip de la Marina Baixa. Repartiment de punts entre dos dels equips de la província d'Alacant.

Resultats 1a jornada “Lliga Caixa Popular”, escala i corda;
- Orba – 60 – Barxeta – 25
- Pedreguer – 60 – Benidorm – 55

Classificació 1a fase;
1r - Orba – 3 pts
2n - Pedreguer – 2 pts
3r - Benidorm – 1 pts
4t - Barxeta – 0 pts
5t - Chilches – 0 pts
6t - Alcàsser – 0 pts
7m - Benissa – 0 pts
8u - Beniparrell – 0 pts

Pròxima jornada;
Divendres 21 de gener, trinquet de Pelaio;
17´00 hores. Xilxes (Pablo de Borriol, Héctor de Benavites, Carlos de Xilxes) – Benissa (Ángel de Petrer, Penalba de València, Julián de Torrent)
18´00 hores. Beniparrell (José Luis de Petrer, Enrique de Benavites, Adrià de Beniparrell) – Alcàsser (Pablo de Sella, Isaac d'Alcàsser, Marcelo de Casinos

No hay comentarios:

Publicar un comentario