domingo, 23 de enero de 2011

PROJECTE EDUCATIU " PILOTA A L'ESCOLA "


ORBA PUNT DE PARTIDA DE LA V EDICIÓ DEL PROJECTE EDUCATIU “PILOTA A l'ESCOLA” EN LA PROVÍNCIA D'ALACANT
Chilches, Meliana, Politècnic i Orba i seus de les jornades formatives. per a professors d'Educació Física, tècnics i “expilotaris”.
Esta setmana ha començat el Projecte Educativa Pilota a l´Escola en la província d'Alacant, amb una jornada formativa per a docents on han participat més de 20 centres educatius de la província. Una nova edició del Projecte Educatiu “Pilota a l'Escola” realitzat conjuntament entre la Conselleria de Governació i la Federació de Pilota Valenciana s'ha iniciat per al present curs 2010/2011.
Enguany novament l'inici del programa serà unes jornades formatives per a tots els professors que han sol•licitat la sessió en el seu centre escolar, amb l'objecte de “aconseguir que els mestres comencen a treballar la unitat didàctica de pilota valenciana amb anterioritat a la sessió que rebran en el centre, amb la visita d'un tècnic i un expilotari, tractant d'aconseguir un major coneixement del joc per part dels alumnes i el propi professor, cas que ho desconega”, explica el coordinador de Pilota a l'Escola, Ferran Luque. Estes jornades estaran dividides en dos sessions (una que s'ha realitzat esta setmana i la següent en el mes d'abril). També s'han realitzat jornades formatives per a tècnics i “expilotaris”.
S'han programats un total de tres jornades d'àmbit provincial. La primera va ser en el trinquet de Chilches (Castelló), les dos següents en el carrer municipal de Meliana (València) i la tercera en el Trinquet d'Orba (Alacant). Estes jornades per als docents estan coordinades entre la Federació de Pilota Valenciana i el CEFIRE.
Les actuacions del Programa Educatiu “Pilota a l´Escola” es realitzaran a partir del mes de febrer i al llarg de tres mesos es realitzaran més de 80 actuacions o sessions en les tres províncies. En els mesos d'abril i maig es disputarà el Campionat Interescolar entre els centres participants. Al voltant de 4.000 escolars disfrutaran d'este programa que cada any esta més sol•licitat pels centres educatius.
En la província d'Alacant els centres que tindran l'oportunitat de gaudir del projecte són; Torrevieja. Benidorm. Novelda. Dénia.Tibi. Calp. El Pinós. Sant Vicent del Raspeig. Petrer. Orba. . Parcent. Granja de Rocamora-Alacant. Benimantell. Beniarbeig. Xaló. Agost. Torrevieja. Castalla. Jacarilla. Benidorm. L´Alfas del Pi. Gata de Gorgos. El Verger. Pego. Novelda.

1 comentario:

  1. No me ha gustado esta página, lo que yo intetaba era ensenyar a mis alumnos lo que era la pelota valenciana en valenciano, y vosotros habeis puesto solo cosas vuestras.
    No entiendo por que pone "PROGECTE EDUCATIU - PILOTA VALENCIANA A L'ESCOLA" No lo entiendo!
    para mi una página que ponga "PROGECTE EDUCATIU - PILOTA VALENCIANA A L'ESCOLA"
    significa que nos van a explicar que es la pelota valenciana, no ponernos ahi a parlotear de vuestras cositas.
    vuestra página no vale para nada!

    ResponderEliminar